Kardemumma...

... är gott.
.
Jag har lagt till en ny ingrediens i min frukost... kardemumma... bara doften får mig på gott humör... och lärdomen jag nu drar av detta så här tidigt på morgonen är att något bra... alltid kan bli bättre.
.
Att börja dagen med en frukost har föga förvånande visat sig vara ett riktigt lyckodrag... det råder ingen som helst tvekan om att jag mår betydligt bättre sedan jag började käka frukost varje morgon... att jag sedan kombinerar det med att gå upp en halvtimme tidigare för att ge mig själv tid att vakna i lugn och ro... ja det gör väl inte mina morgnar sämre direkt... kort sagt... en bra start på dagen är någonting som jag kan rekomendera.
.
Med lite planering och en viss omtanke om mig själv kan jag skapa fina förutsättningar för dagen.
.
Det spelar inte så stor roll vad det är för väder ute när jag tar hand om mig själv... mitt mående är inte alltid beroende på yttre faktorer... jag kan påverka mig själv... att käka frukost är bara en i raden av shyssta saker jag gör för mig själv just nu... att laga riktigt käk hemma har blivit allt viktigare... liksom att ge mig själv en stund att vakna ordentligt på när jag stiger upp... för att inte tala om att jag börjat gå hos en terapeut... har det städat och fint hemma... gör skillnad på mitt privatliv och yrkesliv... ja listan kan göras längre... och... även om det är bra... så kan det hela tiden bli bättre... att ge mig själv kärlek och omtanke har visat sig vara en väldigt god idé... någonting som jag verkligen vill ge bort... för som alla ju redan vet så kan vi ju bara behålla något genom att ge bort det... så ge er själva lite extra kärlek idag... bara för att ni kan.

Kommentera inlägget här :