En halv miljon...

... I böter.
.
polisen tog mig idag när jag körde moppe... och jag hade inget internationellt körkort... En halv miljon i böter... Hua hua... Tack och lov i Indoneaiska rupie... Men ändå... Ganska dyrt.
.
skulle på möte ... Hittade rätt men på fel dag... Passade på att besöka Kuta en sväng och käka en burgare på burger King ... Och strosa omkring lite... Passerade ett minnesmoment över terroristattacken mot ett diskotek 2002... Annars så var det mest slående att langarn inte ville sälja gräs och svamp till mig utan Viagra ... Inte en gång utan om och om igen... De måste tyckt att jag såg väldigt gammal ut.
.
att hitta hem till Sanur var ett äventyr natten ... Frågar man någon så pekar de alla åt olika håll... Med ett leende... Men de är väldigt hjälpsamma ... Eller så gillar de att driva med turisterna... Kanske är det likadant med de som skyltar öns vägar... För det är inte så lätt att hitta skyltarna heller... Å andra sidan så är det ändå ett äventyr bara att ge sig ut i trafiken... Ett livsfarligt äventyr.... Värre än Inlien faktiskt.
.
och om några dagar ska jag dyka igen... Kanske tillsammans med jättestora mantror... En slags rocka utan den livsfarliga taggen... Instruktören lovade mig att de var fredliga planktonkäkande djur... Som kan bli fyra meter breda mellan vingarna... Lite spännande känns det allt.

Kommentera inlägget här :