Livet...

... På en liten ö.
.
Jag har firat nyår på en liten ö i Indonesien... Och jag måste få lov att säga att min upplevelse av detta är vad man skulle kunna säga... Extra ordinär... Det var ett firande i dansandes tecken... Och ord kan inte beskriva upplevelsen av att på nyårsdagen dansa tillsammans med dessa underbara kärleksfulla människorna jag träffat här... men låt mig försöka... En liten liten hydda fylld av kärlek och helt galet schysst musik... Och himlen öppnar sig... Vad att göra... Jo naturligtvis så flyttar dansen ut i regnet... Och att stå där och dansa i det varma monsunregnet är så underbart att det känns i varje fiber i min kropp... Och få ska ni veta att hela nyåret var det fet fest på Space Bar... Och festen bara fortsatte och fortsatte... DJ på DJ avlöste varandra... Jag la mig och sov vid halv två tiden... Gick upp halv sex och promenerade direkt in och fortsatte att dansa... Woow... Jag säger bara... Woow.
.
hela dagen fortsatte på samma tema... Kärlek... Kärlek... Kärlek... Och lite mat då och då... Vi har blivit ett litet "Space Bar" gäng som består av människor från hela världen... Spanien... Brasilien... Tyskland... Frankrike... Italien... Australien... och massa fler länder... Och naturligtvis även ett helt gäng från Gili Air... Och det är ett gäng så fullt av kärlek att jag blir varm i hela kroppen bara jag tänker på det... Detta är en upplevelse som slår ut ALLT annat jag varit med om... Frånsett mina barns födelse så klart.
.
Sen är det det där med avsaknaden av motorfordon... Jag har faktiskt aldrig tidigare levt under så lång tid utan vare sig bilar eller mopeder... Enda transportmedlet här är häst och vagn eller cykel... Helt underbart och det bidrar naturligtvis till det lugn som finns här... För även om man kan dansa hela natten lång är det ändå så jävla lugnt... Magiskt.
.
Som han sa Italienaren... "Liten ö... Små problem"

Kommentera inlägget här :