Meningen...

... Med livet.
.
Snackade precis med en underbar människa... Och en av de största meningarna med livet måste ju bara vara mötet med andra människor... När jag nu befinner mig på andra sidan av jordklotet så är det lätt att slås av insikten av hur lika vi människor är... Trots allt så är våra behov samma var vi nu än befinner oss... Ett ställe att bo på... Mat... Vänner... Kärlek och ett sammanhang... För jag tror det är viktigt att vi förstår vår relativa betydelse för varandra när vi har ett... Sammanhang... Det kan vara att dansa tillsammans... Prata... Eller någon form av kommunikation där vi ser att vi inte är ensamma på denna planeten... Vi är ju alla en del av någonting så mycket större än oss själva.
.
Ibland är det lätt att glömma bort det... Flytta in mellan de där 12 cm mellan våra öron... Missförstå mig rätt nu... Det är verkligen inget fel att ta sig tid till eftertanke... Hur ska vi annars förstå vad som är viktigt och betyder någonting för oss... det är i ensamheten jag förstår hur viktiga mina nära och kära är för mig.
.
Bara för att jag befinner mig i paradiset betyder inte det att jag är lycklig hela tiden (även om jag måste säga att det är den vanligaste känslan jag känt på denna resan)... Livet på livets villkor finns ju överallt... Och i våra internettider så är vi ju tillgängliga i stort sett direkt för det som händer... Överallt... Och det är inte alltid roliga nyheter som färdas fortast... Men att befinna mig där jag är just nu har gjort det möjligt för mig att färdas även på en inre resa... En resa som får mig att förstå att det finns mer än Zlatan i mitt liv... Jaja nu har jag väl alltid förstått just det... Medan ni fattar... En inre resa där jag träffat mig själv... Och fått vissa insikter om mig själv... Jag är t.ex. En långt ifrån en glad människa hela tiden... Ofta men inte alltid... Egentligen så borde jag kanske t.o.m. överväga att träffa en psykolog för att få hjälp att komma ända in... För jag bär på en sorg... jag vet inte så mycket om den än men jag kan känna på den när jag (paradoxalt nog) är riktigt riktigt lycklig... Så visst... Paradiset är paradiset... Men Peter är Peter var han än befinner sig.
.
Däremot så har jag även hittat sidor inom mig själv som jag tycker väldigt mycket om... Som att jag fan är en kärleksfull människa... Fylld av äkta kärlek... Och det är sånt som jag lär mig om mig själv när jag hänger med kärleksfulla människor... Och att få känna den känslan tillsammans med dem gör mig varm i hela kroppen.
.
Så visst är väl ändå meningen med livet enkel... I ett ord... Kärlek.

Kommentarer :

#1: Lakritsdraken

Vackert och så sant!
Sköt om dig där borta på andra sidan jordklotet! :)

*kram*

Svar: Jag gör mitt bästa 😜
Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :