Min personliga tränare...

... såg skeptiskt på mig.
.
"Men jag har ju redan gjort detta två gånger innan"... han fortsatte med att berätta för mig att de gångerna hade jag inte riktigt lyckats med att följa hans anvisningar... och precis som den senaste gången för några år sedan så lovade jag honom att... denna gången var det minsann annorlunda... det var då han tittade på mig med en liten smula skeptiska ögon... vilket kanske inte var så konstigt när allt kommer omkring.
.
Vidare så sa jag åt honom att han fick hitta på precis vad som helst... att jag hade full tillit till att han skulle kunna hitta ett träningsprogram som passade mig perfekt... för att i nästa sekund berätta för honom om att jag vill ha med lite träning som innefattade en boll och ribbstolar... inte för att jag visste så mycket om vad det egentligen var jag menade utan mest för att jag blivit tipsad om detta... han tittade på mig med stora ögon... log underfundigt... och lovade mig att det skulle väl gå att fixa... behöver jag säga att jag ångrade mig i samma sekund som jag såg hans leende.
.
Projekt "go beach 2013" är i full gång... denna gång hoppas jag medverka utan min "gubbmage".
.
Jag har aldrig tidigare fattat riktigt vad mina polare har hållt på med när de tjatat om vikt, träning och mat... men nu börjar poletterna trilla ner allt eftersom jag själv dyker allt djupare ner i hälsobrunnen... och även om jag är mycket medveten om att jag har en tendens att bli en smula manisk och besatt när jag börjar med något nytt så hoppas jag verkligen att jag ska fortsätta på min "hälsolinje"... om inte annat för att det är ett bra sätt att vara snäll mot mig själv... och för att jag tycker om att vara just... snäll mot mig själv... det känns liksom som att jag är värd det.

Kommentera inlägget här :