Morgonstund...

... har guld i mun.
.
Ja så sägs det ju... och nu när jag sitter här med munnen full av frukost så får jag väl näastan hålla med... visserligen så är guldet i mitt fall av ett annat slag... men ändå... min frukost gör guld med mig... och jag är glad över att ha hittat någonting som jag kan få i mig så här tidigt på morgonen... har ju inte direkt varit någon frukostkille tidigare i mitt liv... kaffe och cigg på sin höjd.
.
Att få vakna och se solen gå upp är en underskattat upplevelse... ger mig sinnesro.
.
I mitt "nya sunda liv" är jag väldigt snäll mot mig själv... frukost... lite tid att vakna med en kopp kaffe i ett tyst och lugnt Brännebassalt... ingen TV... bara jag, frukosten och min dator... och som idag... en dimmig fuktig men ganska vacker morgon utanför mitt köksfönster... kanske lite annan utsikt en den på Bali men likfullt väldigt rofull och väldigt... Brännebassaltig.
.
Idag så blir det även ännu ett besök på gymmet... inte för att jag tycker att det är så himla kul utan mest för att jag TROR på att det är bra för mig... och att kärleksfulla handlingar mot mig själv är en väldigt god idé... att ta hand om min kropp är en sådan handling.

Kommentera inlägget här :