Vill inte...

... alltid.
.
Det händer rätt ofta att jag får göra saker som jag inte vill göra... påfallande ofta är även dessa saker just de grejerna som är bra för mig att göra... det kan vara alltifrån att känna på känslor till lite mer praktiska prylar... en sådan sak är min yoga... jag har fortfarande aldrig velat gå på ett yogapass... men alltid gillat att gå därifrån eftersom jag då mår som en prins... känner att jag gjort någonting som är bra för mig... det är lite likadant med träningen som jag satt igång denna veckan... jag känner ett stort inre motstånd mot de flesta former av fysisk aktivitet... trots att jag vet hur nöjd jag känner mig varje gång jag lyckats gå emot den känslan.
.
Jag känner verkligen inte för att vara rökfri när jag blir röksugen... men jag är det ändå.
.
Den senaste veckan så har jag haft stor lust att tända mig en cigg lite då óch då... men jag är fortfarande rökfri... inte för att jag inte vill tända en cigg utan bara för att jag tror på att vara rökfri... och så är det med det mesta... mina känslor spelar mig ibland små spratt... som att berätta för mig att jag inte har lust att göra sådant som är bra för mig... rena lögner med andra ord... tur att jag har fina människor som berättar för mig vad som är bra för mig när jag inte fixar det själv... det är jag himla tacksam för.

Kommentarer :

#1: Katinka

Jag bugar och bockar i stor respekt för dig Peter! Jag har fortfarande inte övervunnit mina lustar.. skyggar för aktiviteterna och fortsätter med ciggen... jujutsun kommer jag inte undan då det är det ända vis jag kan motivera dottern till kampsporten.. men det andra.. varför är det så svårt att vara tufft snäll mot sig själv kan man undra på...

Svar: Ja det är väl ändå konstigt att det ska vara svårt att vara snäll mot sig själv...
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :