Det går bra...

... nu.
.
Jag är en lycklig kille... man kan säga att jag lever min dröm just nu... att jag har precis allt som jag kan önska mig... och det är nästan så att jag knappt vågar skriva om det... för att ha det bra och vara lycklig kan skrämma mig... för nu har jag ju verkligen något att förlora... fast å andra sidan så är jag ju värd att ha det bra... så jag tänker faktiskt ta och njuta av allt det underbara som händer i mitt liv... bara för idag... och om jag får bestämma... resten av mitt liv.
.
Tänk att jag då till slut också fick leva i min egen dröm... jag är verkligen en lyckligt lottad kille.
.
Att gå omkring och vara lycklig kan ju tyckas som den enklaste sak i världen... och visst... det är en väldigt behaglig tillvaro... fast när jag tänker efter så ligger det också rätt mycket jobb bakom... ta bara det här med att våga vara lycklig... inte alltid det lättaste för en gammal missbrukare... i missbruket så gick ju alltig förr eller senare åt helvete... det ligger liksom i sakens natur... men så länge jag är drogfri och vågar mig på att tillfriskna så händer det mirakel... som att få vakna upp en morgon... och känna kärlek.
 

Kommentarer :

#1: Chrissie

Du är värd allt positivt som sker i ditt liv Peter och det är DU som sett till att du kommit så långt som du har, då DU valde livet före drogerna!
Beundransvärt jobb du gjort!
KRAMKALAS

Svar: tack... och ja... du har ju faktiskt rätt.
peter

skriven

Kommentera inlägget här :