Väder...

... och vind.
.
I morgon börjar sommaren på allvar för mig... då startar nämligen årets upplaga av "VågaVa go beach" ... vilket för mig innebär att jag kommer att tillbringa de närmsta fem veckorna på stranden i Tylösand... med allt vad det drar med sig... inte minst när det gäller att kunna anpassa sig efter lite olika väderförhållande... och det ser ut som om vi kommer att få uppleva en hel del väder redan första veckan... och jag tänker minsann packa ner en väldigt varm tröja imorgon... regnjacka kan nog också vara på sin plats... fast å andra sidan... i havet är det också blött... och 16  grader varmt/kallt... på våran strand... och kanske lite för kallt för mig om jag ska vara ärlig.
.
Jag har varit på Tylösand när det har varit riktigt, riktigt kallt i vattnet... allt är relativt.
.
Vi har bestämt oss för att vara på stranden alla dagar oavsett väder... drivis kan vara rätt charmigt och hagel är ju bara uppfriskande... och ni kan vara helt övertygade om att det kommer att erbjudas yoga varje vardag i fem veckor framöver på stranden... vid regn så innebär det paraply-yoga... någonting som jag verkligen kan rekomendera... tro det eller ej men det är faktiskt en helt ljuvlig upplevelse att sitta vid havet under ett paraply.
.
Idag så är det packning som gäller... ska jag ta med mig ett par extra badbrallor? Hur mycket kläder? Solskydd? Solstol?... ja, frågorna är många och svaren är få... för som vanligt så är en lätt packning naturligtvis att föredra... en lätt packning rustad för ALLA väder.
 

Kommentera inlägget här :