Lite stressad...

... av min sovmorgon.
.
Sov jättelänge i morse... det behövde jag med all säkerhet eftersom jag ju inte sovit så himla bra den senaste tiden... och när jag väl vaknade så upptäckte jag att jag hade glömt bort att köpa yogurt igår... en numera livsviktig liten detalt i mina morgonvanor... för jag vill ju äta min frukost när jag stiger upp nu för tiden... så det fick bli att slänga på mig lite kläder och köra in till affären direkt när jag steg upp... ett gammalt välkänt beteende för mig att bara kliva rakt upp ur sängen och in i bilen innan jag hunnit vakna... och nu så här efteråt så fattar jag inte att jag bara pallat leva på det sättet... känner mig ju fan som värsta durasellkaninen nu... stressad och uppe i varv.
.
Jag behöver påminna mig själv om att ta det lite lugnt när jag går upp i varv... andas.
.
Jag har fått lära mig att jag ska stanna upp och andas när jag går upp i varv... och det är minsann inte så enkelt för mig att komma på alldeles själv... jag rusar liksom bara iväg av mig själv och gammal vana verkar det som... det är i alla fall ingen medveten handling från min sida... så om ni märker att jag stressar upp mig och går upp i varv så får ni gärna påminna mig om att... andas.
.
Det var skönt att starta om min morgon... sitta vid mitt köksbord och skriva en fråga i mitt stegarbete... äta min frukost, blogga lite samtidigt som jag dricket mitt morgonkaffe... känner att jag börjar andas lugnare... går ner i varv... och förbereder mig själv för en ny dag i paradiset... för så känns det... här och nu... skönt.

Kommentera inlägget här :