Fåfängan...

... och jag.
.
Kan ha lite svårt för att erkänna det... men... måste nog trots allt tillstå att jag lider av ett visst mått fåfänga... hur ska jag annars förklara mitt eget resonemang när jag stod och tittade på mina kortbrallor alldeles nyss... visst... en del i mig sa att det kanske skulle frysa om jag tog på mig dem... men det var inte den rösten som hördes mest... nä... det var rösten som påpekade för mig att jag hade väldigt vita ben... vilket väl inte är så konstigt när man bor i ett land med en väldigt lååååång vinter... och egentligen... vad spelar det för roll?
.
Barfota i sanden på Tylösand tillsammans med fåfängan kommer allt närmare.
.
Snart så är det dax för oss på VågaVa att flytta ner till stranden på Tylösand en månad... och Tylösand är ett Mecka för oss som lider av fåfänga... jag kan komma på mig själv med att hålla in magen mellan varven... hupp... det där ville jag nog inte ens erkänna för mig själv... fan... fåfängan och jag är nog allt bättre polare än vad jag vill veta... jag packar ner kortbrallorna... och börjar dagen med mina vanliga slitna och lite trasiga sommarjeans... dagens outfit är klar.

Kommentarer :

#1: Lappi Jan-Jan

Hi hi Kortbyxor är då rakt inget för mig :) Lika fåfäng som du :) Så jag är inte sen att påstå jag har vita ben :)

Svar: Vi får väl göra gemensam sak ;-)... och dra på oss kortbrallorna.
kram
peter

skriven
#2: Lakritsdraken

Haha, känner igen det där. Man har en grumlig bild av hur man egentligen ser ut och kan gå omkring och tycka att man är hyfsat smal ända tills man går in i en provhytt för att ta på sig en storlek som man alltid kunnat ha förut och inser att man svällt upp lite sedan sist. Lägg då en vitblek lekamen till provhyttsbilden och självförtroendet får sig ett häftigt uppvaknande. Men vita ben blir snart bruna igen! :)

Kram!

Svar: Och det är ju bara man själv som ser på sig själv med de kritiska ögonen...
kram
peter

skriven
#3: Pian

Hörrni, om ni inte tar på er kortbrallorna kommer ni att ha vita ben hela sommaren. Jag klär av mig för att bli snygg, inte för att vara det. ;)
Kram!

Svar: aha...
peter

skriven

Kommentera inlägget här :