Sjukgymnastiken...

... först.
.
Tycker ju lite att själva begreppet sjukgymnastik låter som om jag är flera hundra år gammal... och visst... åren rullar ju på... vilket min kropp påminner mig om mellan varven... jag har t.ex. burit omkring på en krånglande axel i några år nu... och sent om siders så gick jag då till doktorn och bad om hjälp... har ju lite svårt för det... be om hjälp... och det gäller inte minst i medicinska frågor... är väl rädd för att bli sjuk om jag går till doktorn... att han ska hitta någon allvarligt fel eller nåt... i vilket fall som helst så skickade han mig och min onda axel till en sjukgymnast... och det är därför som jag inledde min dag med ett litet träningspass... drog i ett gummiband samanlagt 90 gånger... 3x10x3 olika rörelser... och sen avslutade jag med 30 stående armhävningar (ja det går faktiskt att göra stående armhävningar) mot en stor gummiboll som jag köpte igår.
.
 
Sjukgymnastiken ska göra min axel frisk är det tänkt... jag håller tummarna.
.
Nu ska jag ge detta en chans i en månad... funkar det inte så ska jag sticka nålar min axel för att få igång läkningsprocessen... för en sak konstaterade sjukgymnasten... och det var att min onda axel hade ont för att den var inflamerad... och hade tydligen varit det rätt länge... jaja.., det kommer nog att bli bra till slut... det största för mig personligen var nog trots allt att jag bad om hjälp.
 

Kommentarer :

#1: Johanna Catwitch

Du ser rätt go ut där, det finns en bild på en bebis som ligger mot en stor tutte och ler så förnöjt :) Jag är ledsen men den bilden kom först till min näthinna :) lol
Lycka till med axeln, det är vila som gör et kram xxx

Svar: Tack... känner mig väl inte direkt som en bäbis... snarare tvärtom... rätt gammal :-)
peter

skriven

Kommentera inlägget här :