Var är masten...

... vi ska rikta antennen mot?
.
Fick ju hem ett mobilt bredband igår... och genast så fick vi himla massa snabbare bredband... men... täckningen är ändå ganska bristfällig (1-2 pluppar av fem möjliga på modemet) och vi vill förstärka signalen med hjälp av en antenn som vi införskaffat... grejen är ju bara vilket håll vi ska rikta den åt... nu har vi suttit i flera timmar och försökt hitta masterna som sänder ut signalerna på nätet... men det enda vi får fram är att vi ska ha bra täckning där vi bor... vilket ju inte är helt sant när vi kollar på plupparna som mäter signalen... eller för den delen försöker oss på att ringa med våra vanliga mobiler... 3 funkar hyfsat men inte optimalt.
.
Klang och jubel när vi kan ta emot data 17 gånger så snabbt mot tidigare... men vi är inte nöjda.
.
Även om vi har ett bredband värt namnet nu så innebär det ju inte att vi är nöjda... vi är ju trots allt beroende och mycket vill ju som ni vet oftast ha mer... så nu ska vi med hjälp av en antenn göra vårt allra bästa för att trimma upp vår uppkoppling ännu mer... helst mycket, mycket mer... vi vill ha... ALLT... helst igår.
.
Om 25 minuter så hoppas vi att 3 kan ge oss lite information om vilket håll vi ska rikta antennen... tick, tack, tick, tack...
 

Kommentera inlägget här :