Voltaren...

... hjälpte.
.
Man börjar ju bli lite till åren... kroppen gnisslar lite då och då... är det inte ett knä som spökar så är det en axel som på något underligt sätt envisas med att vara i vägen när jag lägger mig... och då gör det lite ont... inte så mycket men lite grann... tillräckligt för att det ska störa mig och göra det lite svårare att hitta en bekväm ställning att somna i... men... igår så strök jag på lite voltaren... och vipps så var problemet löst.
.
Jag måste få lov att säga att jag uppskattade den här lilla tuben när jag gick och la mig igår kväll.
.
Jag är en beroende och bör vara försiktig när det handlar om mediciner... men ni ska inte tro att jag är killen som skulle avstå från smärtlindring när jag har ont... det är som jag ser det inget fel i att använda sig av mediciner när det är befogat... kom ihåg när jag fick en fruktansvärd tandvärk för några år sedan... jag var nog beredd att göra precis vad som helst för att slippa den smärtan... nu gjorde jag som man ska... gick till tandläkaren... han fixade med min tand... skrev ut lite pencilin... och... citodon mot smärtan.
.
Vad som hände med mig när jag löste upp och tog två brustabletter var att jag kände mig befriad... de hjälpte faktiskt mirakulöst nog... jag hade inte så himla ont längre... det kändes nästan som om jag kunde börja andas lite igen... och naturligtvis så vaknade "missbrukaren" i mig till liv omedelbart... "ta mer"... "skit i ordinationen"... men jag valde att prata om att jag fick "mersmak"... höll inget hemligt utan kunde istället be om hjälp för att kunna följa tandläkarens ordination... och jag slapp ha så förbannat ont.
.
Så här i efterhand så kan jag fundera på vad som hade hänt om jag inte fick smärtlindring... jag var i ett tillstånd av smärta där jag var beredd att göra vad som helst för att slippa... och hade jag haft tillgång till droger i det läget så undrar jag om jag varit drogfri idag... för känslan jag kände när jag stod lutad under den rinnande kallvattenkranen med isbitar i munnen för att försöka kyla bort smärtan var fruktansvärd... jag gillar verkligen inte smärta och är glad över att det finns smärtlindring.
 

Kommentera inlägget här :