Zlatan gör det...

... igen.
.
Herregud vad spännande det var igår... och i 86 minuten så slår han till igen... Zlatan... frälsaren... denna gången har han skjutit oss till två direkt avgörande playoff matcher och nu har vi fortfarande chansen att ta oss till VM i Brasilien... hoppet om VM lever alltså vidare... skönt... det såg ju annars inte så himla bra ut i första halvlek när Österrike gjorde 1-0... men i andra halvlek så klev ju Sverige ut på planen som ett helt nytt lag... och så har vi ju världsspelaren  Zlatan... av 16 mål i slutspelet har han gjort sex, spelat fram till fem och förarbetat tre... och fotboll handlar ju faktiskt om att göra mål och vinna matcher.
.
Vilken lirare han är... fattar vi HUR bra han är... egentligen,
.
Det finns tydligen fortfarande en och annan som inte gillar Zlatan och gör allt för att hitta saker som inte är så bra... och jag kan inte göra annat än att tycka lite synd om dessa människor... det måste ju vara jobbigt att leta efter fel hela tiden... och jag kan ju inte tänka mig att detta stannar vid att kritisera Zlatan... nä... jag tror tyvärr att dessa bittra människor är kritiska mot det mesta... typ allt.
.
Själv tänker jag sitta kvar i min morgonrock några timmar till... och njuta av känslan från igår... magiskt... det är onekligen skönt att vara Zlatanist en dag som idag.
 
 

Kommentera inlägget här :