Nya grejer...

... gillar jag.
.
Det kom en ny uppgradering till min iPhone igår... och jag hakade givetvis på direkt... allt som är nytt är ju intressant... genast så blev min telefon en liten smula intressantare... nästan lite som att ha köpt en ny faktiskt... och att köpa en ny telefon är för mig julafton alla dar i veckan... det spelar liksom ingen roll hur nöjd jag än är med min telefon, dator eller vad det nu kan vara... kommer det något nytt så finns det någonting inom mig som skriker högt... VILL HA... snacka om missbruksbeteende... någonting utanför mig själv ska göra mig lycklig... det spelar liksom ingen roll hur mycket jag VET att lyckan är någonting som kommer inifrån... en ny uppgradering till min telefon går före.
.
Samma lika men ändå annorlunda...
.
Och helt ärligt är det inget som stör mig... så länge det är på denna nivån så kan jag ärligt säga att jag tycker om att njuta av nyhetens behag... eller att jag kan småle lite åt mig själv och mitt beteende samtidigt som jag med ett intensivt intresse kastar mig över det som är nytt... det är lite som att bejaka ett litet barn inom mig själv... ett litet barn som tycker att det är skoj att få presenter och lite uppmärksamhet... för visst är det väl ändå så att alla dessa nya prylar är någonting som någon väldigt, väldigt snäll människa gjort enbart för att tillfredställa mina behov... eller hur?
.
Nä nu hinner jag inte skriva mer här... för nu så ska jag pilla lite och lära mig nya funktioner på min uppgraderade telefon.

Kommentera inlägget här :