Talardag...

... och ryggskott.
.
Jag trodde först inte på min älskling när hon berättade för mig att jag precis hade fått ett ryggskott... det kändes ju bara lite (läs väldigt) skumt i ryggen efter att vi tagit bort lite sly i trädgården... men det tog inte många timmar innan jag på ett väldigt praktiskt och tydligt sätt visste vad ett ryggskott var för något... och jag blev som vanligt mest bara förbannad eftersom jag känner mig handikappad... har ju lite svårt för att acceptera mina egna begränsningar.
.
Ryggskott är fan inte skoj.
.
Och om några timmar så ska jag tala på en talardag på Öland... någonting som jag inte har förberett så himla mycket... sanningen är väl tyvärr att jag inte riktigt fattat vad det är jag ska tala om... jag har fått ett tema och skrivit ner några stödord... men brottas inom mig eftersom jag nog inte alls vill prata om det temat utan om någonting som känns aktuellt för mig just nu... eller rättare sagt när jag väl sätter mig där och öppnar munnen... kort sagt... jag har inte förberett mig ett endaste dugg och känner för att improvisera... eller som vi ibland säger när vi vill försköna våra tillkortakommande i vår gemenskap... jag släpper taget och låter Gud bestämma vad som kommer ur min mun... vilket naturligtvis är skitsnack... för min Gud låter mig ta mitt eget ansvar för vad jag säger eller inte säger.

Kommentarer :

#1: Micke

Kommer bli hur bra som helst oavsett om du pratar om spik
Och skruv. Du är en sann eldsjäl och förebild. Ser fram emot att träffa dig kompis. Kram

Svar: Tack det behövde jag höra ... Kram
peter

skriven
#2: Anonym

Sketabra sagt att "min Gud låter mig ta mitt eget ansvar för vad jag säger eller inte säger". Jag har inte varit på ett möte på 5 år, men kunde på den tiden jag gick på möten ibland reta mig på dessa människor som helt lade sitt eget ansvar i "händerna på Gud" och skyllde allt på vår sjukdom.

/N

P.S. Det kommer att bli ett bra tal D.S

skriven

Kommentera inlägget här :