OS-lördag...

... i morgonrock.
.
Idag så gick vi upp tidigt i vår familj... frukost framför TV:n... OS... svenskt i backen... semifinal sloepstyle... nu är det igång... jag kommer att titta på massa sporter som jag inte kollar på så ofta... och det är givetvis extra spännande när det finns någon svensk med och tävlar... som idag... sloepstyle... ett stort medaljhopp i Sven Thorgren som verkar vara en riktigt rolig kille... jag håller tummarna... sen är det ju Charlotte Kalla... och är det någon gång det är riktigt spännande med längdskidåkning så är det väl ändå på ett OS.
.
Lite extra skoj att kolla på killarna när de åker bräda tycker jag... och förstå att jag har begränsningar.
.
Kollade på killarna på sina brädor och kunde bara konstatera att de är akrobater... cirkusartister... för det är helt otroligt hur duktiga de är... och det känns riktigt bra att inse mina egna begränsningar... jag nöjer mig med att lära mig att åka åt "fel" håll... och är nöjd om jag tar mig ner för en backe utan att bryta några ben... trixandet och hoppandet släpper jag med glädje och viss beundran till en yngre generation... själv har jag fortfarande ont i kroppen efter mina sista åk för några veckor sedan... men det kan jag leva med... jag gillar vekligen att åka bräda.
.
Men idag så är det TV-soffan som gäller... och jag drar mer än gärna på mig "expertrollen"... det är rätt enkelt att sitta i soffan och veta precis hur de som tävlar behöver lägga upp sina åk... inga problem alls faktiskt.
 

Kommentera inlägget här :