Att legalisera...

... cannabis.
.
Jaha... så var legaliseringen av cannibis ett faktum i Colorado... och redan första dagen så såldes det cannabis för en miljon dollar... förväntningarna på att "marijuanaturister" ska ska strömma till Colerado för att handla cannabis och ge staten lite extra klirr i kassan är naturligtvis stor... för så är det ju... knark och massa stålar hänger ju ihop.
.
Att jag personligen inte tycker att man ska legalisera cannabis vet säkert de flesta redan... men det fanns en tid i mitt liv då jag skulle stått och köat för att få lov att handla lite lagligt knark... kanske inte så mycket för att jag tyckte att det var fräckt utan mer för att jag är en beroende och inte kunde sluta röka på... de sista tio åren av mitt cannabisrökande så mådde jag ju inte ens bra av att tända på... jag blev bara nojad... varje gång.
.
Jag håller verkligen inte med de som tycker att cannabis är en "harmlös" drog.
.
Att legalisera knarket hade inte hjälpt mig... det vet jag... jag minns hur det såg ut för mig... och det värsta var nog trots allt att drogerna slutade funka som jag ville... det enda som fanns kvar var en total besatthet att ändå röka på och tro att nästa gång skulle det bli annorlunda... att det på något magiskt sätt skulle funka som det gjorde på den tiden då det var skoj och jag mådde bra av drogen... men nä... sanningen var enkel... och det spelar nog ingen roll om det är lagligt eller olagligt knark jag petar i mig... knark funkar inte i längden... det blir bara skit till slut... alltid.
 

Kommentera inlägget här :