Doktorn...

... och jag.
.
Så kom jag då äntligen till lasarettet för att kolla mina krånglande bihålor... jag fick se på tredimensionella skiftröntgenbilder av mitt eget huvud och vi snackade en hel del om hur det såg ut och så... att han ville kolla på mig berodde egentligen inte så mycket på vad jag trodde att det berodde på... jag hade ju kommit dit för att jag hade gått omkring med en bihålsinflamation hur länge som helst... nä... doktorn ville kolla en systa som bodde i min ena bihåla och kolla om man skulle operera bort den... vi beslutade oss att göra så om den började besvära mig på något sätt... typ täppt i näsan eller nåt... men som det såg ut nu så kunde man lika gärna låta den bo kvar i min bihåla.
.
Nu är det minsann dax att plocka fram min gamla trotjänare igen... nässköljaren.
.
Han sprutade in bedövning i mina näsborrar och körde in en kamera (som en lång slang med en lampa längst fram) så han kunde kolla mina bihålor... och frånsett att jag då har en systa i den ena så såg det bra ut... min bihåleinflamation var ingen bihåleinflamation... jag kunde med omedelbar verkan avsluta mitt nässprayande och fick helt enkelt vänja mig vid att jag hade lite ont i mitt ansikte mellan varven... det berodde i alla fall inte på mina bihålor... däremot så tyckte han att det var en väldigt god idé att skölja näsan med en nässköljare... det rekomenderade han mig... så summa sumarium... jag gick till lasarettet och blev friskförklarad... eller nu ljög jag... han hann faktiskt ta en snabb koll på min hals också... och se att jag faktiskt var sjuk på riktigt också.
.
Föresten så kom jag att tänka på en helt annan sak när jag var där... fan vad unga alla doktorer har blivit... eller... är det jag som börjar bli äldre?
 

Kommentera inlägget här :