"Smärta är en...

... andlig princip".
.
Det var någon som sa det till mig en gång i tiden och jag tyckte att det var rätt fyndigt... smärta är ju helt klart någonting som jag kan använda som motivation för en förändring... jag hade ju t.ex. aldrig blivit drogfri om inte drogerna orsakat mig massor av smärta... men smärtan jah känner just nu är av en helt annan sort... för jag har ont... nästan överallt... min kropp skriker åt mig att jag är alldeles för gammal för att åka bräda i djupsnö... men jag vägrar att lyssna... och kroppen protesterar allt med högljutt.
.
Min kropp tycker inte att brädåkning i lös djup snö är någonting som jag borde syssla med.
.
Jag är himla glad över att jag fått tillfälle att åka bräda i djup lössnö... upplevelsen kan inte beskrivas på annat sätt än helt fantastisk... och egentligen så säger nog inte min kropp åt mig att sluta med detta... utan mer att jag behöver förbereda mig lite mer... typ lägga några timmar i veckan på det där gymmet för att palla med att njuta av sådant som är skoj... som t.ex. att åka offpist med min bräda.
.
Så summa sumarium så tror jag den andliga aspekten av den smärta jag känner just nu är att jag behöver ta hand om min kropp lite bättre... för att den är ett fantastiskt verktyg att använda mig av när jag vill uppleva extra ordinära upplevelser... fast... ändå... jag måste erkänna att det just nu gör ont i muskler jag inte ens trodde jag hade.
.
 
 

Kommentera inlägget här :