Ullared...

... en söndag.
.
Tro det eller ej men vi är på väg till Ullared en söndag... och tro mig när jag skriver att det ska bli en intressant upplevelse... vet väl inte direkt vad som väntar oss mer än att jag misstänker att vi inte direkt kommer att vara ensamma där... någonting säger mig att det är semestertider och att Ullared har blivit ett ganska populärt turistmål för väldigt många... och det är onekligen lite skoj att vara bland alla dessa människor... det finns massor att studera ur en rent mänsklig aspekt... vissa är ju väldigt proffsiga och senast jag var där så lärde jag mig att man under inga omständigheter kan ta en tom vagn bara för att den står tom någonstans... har man väl hämtat ut en vagn så räknas den som privat... med ett eget nummer och allt... reaktionen när jag inte fattade detta var nästan skrämmande... trodde ett tag att jag skulle få stryk när jag råkade ta den vagnen som stod närmast istället för att hämta en egen på kundvagnsparkeringen... undrar vad jag kommer att lära mig idag när det gäller "köp och etikettsregler".
.
Denna kö tränger man sig inte i om man vill ha livet i behåll.
 

Kommentarer :

#1: Blixt

Önskar er en givande dag på Ullared,akta hälsenorna och bukandas ;-) så överlevde vi där igår... Somliga gör ironman och mandomsprov,men Ullaredär tuffare ;-) kram o skynda fynda

Svar: Vi hade en väldigt lugn upplevelse utan alltför mycket människor... så hälsenorna klarade sig och bukandas gör vi ju alltid ;-)
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :