Våren...

... är på G.
.
Var ju nere i Kristianstad och föreläste igår... och det första som jag la märke till var att blommor som redan slagit ut... och jag kunde känna riktiga vårkänslor... behagligt så klart... och när jag kom hem lite senare på kvällen så pratade min älskling om att det var läge för att påta lite i trädgården till helgen... lämna in gräsklipparen på lagning och annat som hör trädgårdsarbete till... och jag förundras över hur snabbt tiden går... redan vår... igen.
.
Hittade ju en äkta klippo förra året... gräsklipparnas gräsklippare... den behöver bara lagas lite.
.
Hittade ju en gräsklippare på soptippen förra året... den ser hur bra ut som helst men vägrar än så länge att starta... men vad jag har lärt mig så kan ju knappt en klippo gå sönder... även om jag lyckades med det konststycket för några år sedan då jag backade över min klippo med bilen... jag tänker i alla fall be om hjälp så att den blir lagad... för detta året så vill jag ha en gräsklippare som klipper gräset istället för att bara vika det lite åt sidan här och där som min gamla klippare gjorde.
.
Kan ni tänka er... vår igen.
 

Kommentarer :

#1: Roger

Till och med klippa gräset kan ju bli en trevlig sak när man närmar sig sommaren. Detta brukar ju gå över efter en stund:-) Kul att se att andra också bloggar om denna sköna årstid då man har allt framför sig...

Svar: Vi har ju alltid allt framför oss ;-)
peter

skriven

Kommentera inlägget här :