Lokal...

... sökes.
.
Vi söker med ljus och lyckta efter en ny lokal till Vågava i Halmstad... helst skulle vi vilja ha en stor lokal centralt med möjlighet att kombinera ett boende med vår övriga verksamhet... boendet vill vi ha av två anledningar... dels för att finansiera den större lokal vi är i ett akut behov av... lokalen på timmermansgatan är minst sagt trång... dels för att nå vårt mål att tillsammans med soc, kunna erbjuda en missbrukare hela vårdkedjan till ett väl fungerande liv... du ska kunna komma direkt från gatan och få den hjälp du behöver från första dagen... boende... vård... sysselsättning... och inte minst en gemenskap bestående av andra drogfria människor som har funnit ett nytt sätt att leva... med rätt lokaler i Halmstad och ett tätt samarbete med de sociala myndigheterna så skulle vi på VågaVa kunna erbjuda den hjälpen.
.
Det måste finnas ett allternativ...
.
Vi på VågaVa räddar livet på varandra och vi vill inget hellre än att ge bort det vi själva fått... och är det verkligen för mycket begärt av oss när vi ber Halmstads kommun om hjälp till självhjälp i form av nya lokaler som kan anpassas till vår verksamhet... vinsten räknat i reda pengar är gigantisk om man skulle räkna på vad en aktiv missbrukare kostar samhället... men mest av allt så vill vi ge de missbrukare som tröttnat en chans att få ett värdigt liv... den mänskliga vinsten är obetalbar inte bara för missbrukaren utan även för alla som finns runt omkring... och som bonus och grädde på moset så har vi även möjlighet att finnas där som stöd för alla dessa personer... för vi på VågaVa ser till hela familjen när vi pratar om missbruk... beroende är ju fakltiskt en familjesjukdom.
.
Men vi behöver hjälp att hitta lokalerna för att kunna utföra detta mirakel... för varje missbrukare som väljer att leva ett drogfritt liv är ett mirakel... tänk er själva... du ska kunna komma till oss med ingenting... få möjligheten att kunna lära dig att leva på livets villkor och bli en produktiv samhällsmedborgare... kort sagt... få ett fantastiskt liv värt att leva... med rätt lokaler kan vi erbjuda detta... och det behöver inte kosta så himla mycket heller... låter det intressant?
 
 

Kommentera inlägget här :