Röksugen igen...

... så klart.
.
Idag är det då min första rökfria dag... igen... och naturligtvis så är jag just nu mer röksugen än någonsin... min kropp protesterar högljutt... "bara en cigg till"... men jag har bestämt mig... som rökare är jag fruktansvärd och röker i stort sett precis hela tiden... en cigg blir för det mesta tre cigg på raken och jag förstår ju att jag inte har någon som helst kontroll på mitt rökande... snacka om allt eller inget... och efter "bara" två veckors rökande så er jag till min fasa att rökning även kostar pengar... att mitt konto blöder när jag röker.
.
Min förhoppningsvis sista cigg... den smakade... så där.
.
Det är en bra dag för att lägga ciggen på hyllan för idag så firar jag drogfri tid... och jag får nästan nypa mig i armen när jag tänker på att jag faktiskt har lyckats hålla mig drogfri i hela 16 år... vilket ju är helt fantastiskt... tänka sig... t.o.m. jag kunde bli drogfri... och lyckades jag med det så ska det säkert fixa sig med ciggen också... jag vet av erfarenhet att jag har tre dagar framför mig innan den fysiska abstinensen försvinner... sen handlar det ju mest om en mental resa... ja, ja... nu börjar vi om... 9 timmar och två minuter.
 
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Grattis till tid!!o lycka till m rökstopp!

Svar: Tack ... Kram
peter

skriven
#2: Lena K-stad

Stora långa GRATTIS-kramar till dig idag då du tar tid i dubbel bemärkelse och tack för att du fortfarande går före så att jag kan gå efter.....haha.......vi ses om en månad på Gullbranna, kommer med jobbet.................ha nu en underbar dag för det vet du att du kan välja o kramas mycket, det hjälper mot det mesta .

Svar: Tack och en stor kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :