Drogfri...

... idag också.
.
Här och nu tar jag beslutet att vara drogfri ännu en dag oavsett vad som händer... ett beslut som hjälpt mig att få ihop oräkneliga dagars drogfrihet fram tills denna dag... ett vinnande koncept helt enkelt... att ta en dag i taget är någonting som jag kan använda mig av i de flesta av mina angelägenheter... funkar skitbra på det mesta... och det kan ju behövas när man som mig är en beroende... att lägga av med drogerna är ju bara en sak... det är ju inte helt ovanligt att man byter ut drogerna mot någon annan besatthet... att göra saker "lagom" är ju som de flesta vet inte en självklarhet för en beroende... det är ofta allt eller inget som gäller... och tomrummet i vårt inre som vi fyllt med droger ropar ju på att fyllas när vi lägger ner drogerna... det gäller att hitta balansen... vilket innebär att vi behöver jobba lite/mycket med oss själva... titta på själva orsaken till vårt beteende... drogerna är ju bara ett symtom.
.
Vägen till ett liv i balans är inte alltid spikrak.
.
Idag så tänker jag göra någonting som hjälper mig att uppnå balans i mitt liv... ett yogapass... inte för att jag har så stor lust till det just nu i skrivande stund... utan mest för att jag vet att det är bra för mig... och att resultatet av en timmes meditation är någonting som jag kan kicka på resten av dagen... imorgon är en ny dag... då får jag ta lite nya beslut... en dag i taget är fullt tillräckligt för mig om jag vill ha balans i mitt liv.

Kommentarer :

#1: Elvira

Drogfri...ska jag åxå bli, igen... Ska till Korpberget tydligen, det sägs att det är hardcore stentufft och riktigt genuint bra. Jag hoppas det, hoppas å tror att det funkar om jag vill att det funkar. Å sen ska jag åxå ta en dag i taget, inte glömma bort och ta för givet, så till den grad att jag medan jag planerar en evighet framåt i tiden, missar att jag tappat här o nu, och vips plötsligt klivit in i det med hela huvet igen...eller utan huvet, ja whatever. Kul att du fortfarande skriver alla dagar, känns lite "tryggt" att du finns där, å är drogfri och att det faktiskt funkar på riktigt.. Tack för det, Kram Elvira

Svar: En dag i taget funkar för mig... korpberget låter bra och jag önskar dig all lycka till.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :