Oslo...

... och konvent.
.
Min resa i tillfrisknadet fortsätter... idag bär det iväg till Oslo för att tillbringa helgen på ett konvent där... och jag har varit i Norge på konvent förut... i Trysil på det fantastiska "ski and recoveri" konventet... men det är nog lite speciellt eftersom då handlar det mycket om att åka bräda och tillbringa en vecka i skidbackarna... denna hegen handlar det mer om ett "traditionellt" konvent i Oslo... men jag skulle bli förvånad om jag inte springer på några norska vänner som jag träffat i Trysil... och visst är det ett privilegium att tillhöra en världsomfattande gemenskap och ha vänner lite överallt i världen... vänner som jag lärt känna genom att åka på konvent lite här och där.
.
Denna gången åker jag till Norge utan min bräda... den får vänta tills Mars och konventet i Trysil.
.
Mitt tillfrisknande blir vad jag gör det till... en sak som betytt mycket för mig är att åka på en massa konvent och träffat likasinnade från när och fjärran... och ta del av vår fina gemenskap... att våga ta kontakt och knyta nya bekantskaper är kanske lite skrämmande ibland... men ack så mycket det ger mig... jag blir och känner mig som en del av någonting mycket större än mig själv... och det känns tryggt.
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Min son ska på eventet också. Han bor i Oslo. Han har varit drogfri i tre månader. Jag tror att de finaste människor jag träffat är de som har en beroendesjukdom och kämpar med att finna ett nyktert liv. Jag lär mig så otroligt mycket själv och får insikter som jag inte skulle ha fått annars. Ni som är med i NA är fantastiska människor. Kramar från en stolt mamma💜

Svar: Underbart att höra.
kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :