Räkningar...

... att betala.
.
Jag har inte längre några inkassokrav på mig... ingen kronofogde som jagar mig... och jag kan om jag vill gå in på en bank och låna pengar... allt bara för att jag nu för tiden faktiskt betalar ALLA mina räkningar... t.o.m. trafikförsäkringsföreningen... för tro det eller ej... jag missade att betala försäkringen på bilen och det blev en dyr historia... 103 kronor om dagen kostade det mig... och jag krånglar inte med dem... jag bara betalar, punkt slut.
.
Vissa räkningar är tråkigare än andra att betala...
.
Man kan väl säga att den lite oväntade räkningen från trafikförsäkringsföreningen tog pengarna som jag sparat in på ciggen... och att det känns himla bra att kunna betala mina räkningar... för att inte tala om hur stolt jag är över att jag varit rökfri i 10 dagar nu.
 

Kommentarer :

#1: Gunilla

Tio dagar, häftigt. Vad kostar ett paket cigg idag? 58 kronor säger Björn. Då har du sparat 580 kronor. Låter kanske inte så mycket när man är på grön kvist, men........fråga dina lungor, tänk på dom dagar som du förlänger livet.....
Tänk att bli den som bestämmer över din kropp och dig själv. Det är du som styr.........bara du.......
Vi är i Side, Turkiet. Det är 27 grader och de lovar att det är 25 i poolen, men jag tvivlar..........är lite kräsen när det gäller mitt badvatten.

Svar: Turkiet låter trevligt tycker jag... och jag rökte faktiskt mer än ett paket om dagen så jag tjänar rätt bra på att vara rökfri ;-)... föresten... vi har säkert 10 grader här hemma nu ;-).
peter

skriven

Kommentera inlägget här :