Rökfri...

... i 11 dagar.
.
Egentligen så är det ju helt fantastiskt... efter ett minst sagt intensivt rökande i ett år så är jag idag rökfri... igen... för det är ju inte första gången jag lyckats hålla mig ifrån nikotinet... och precis som förra gången det lyckades så gjorde jag det enkelt... tog bort all form av nikotin och struntade i att tända nästa cigg... idag är det 11 dagar sedan jag rökte en cigg senast... och jag har inte behövt att peta i mig de där nikotintabletterna jag köpte med mig hem heller... skönt... för jag tror inte på att ersätta nikotin med nikotin... allt eller inget är mer min melodi.
.
Inte ens en liten cigarr och jag rökt sedan sist... 
.
Jag får naturligtvis fortfarande sug efter ciggen... konstigt vore det väl annars... och visst kan mitt humör svänga på nolltid... tålamod och tolerans är väl inte mina starka sidor just nu... men helt ärligt... det känns lite bättre för varje dag som går... och jag är himla stolt över att idag varit rökfri i 11 hela dagar.
 

Kommentarer :

#1: Gunilla

Stolt skall du vara.....viljan att sluta råder .......
Hur går det för Lotta?
Vi bor på ett rökfritt hotell med övervägande svenskar som gäster och dom har småbarn med sig. Undrar om dom tycker att dom är på semester.
Efter en frukostbuffe som kommer att hålla oss mätta till långt inpå eftermiddagen skall vi nu leta efter en solstol långt bort från barnpolen.

Svar: Lotta leder fortfarande med några timmar... Hoppas att ni hittar en lugn plats att smälta maten på 😉
peter

skriven

Kommentera inlägget här :