Rökfri...

... igen.
.
Jaha... då kör vi igen... repris i favorit... ännu en gång ger jag mig chansen till ett rökfritt liv genom att ta ett beslut som jag valt att gå till handling på... efter att för ett år sedan trillat tillbaka med besked till livet som aktiv rökare så har jag gjort några mer eller mindre halvhjärtade försök att bryta med ciggen... resultatet har blivit det rakt motsatta... aldrig tidigare har jag lyckats med att röka så mycket som nu... klockan 15.14 den 17/4 2015 startade resan denna gången för då släckte jag min senaste cigg... önska mig lycka till för det behöver jag... verkligen.
.
Jag vill inte leva som slav under nikotinen längre... 
 

Kommentarer :

#1: Gunilla

Tufft.....jag önskar dig all lycka till. Jag slutade Första september 2014, efter det att Björn fick en liten stroke och hamnade på sjukhus några dagar. Självklart slutade vi bägge två.
Jag backade upp med nicotintabletter, någta tuggummin med nicotin hade jag kvar sen sist jag slutade röka.
Det går, men man måste tänka sig för och inte hamna i situationer där man som vanligt tar en cigarett.
Jag tyckte det var värst efter goda måltider utomhus speciellt då på restauranger. Inomhus har vi aldrig rökt.
Efter ett par dagar börjar man glömma av sina vanor........ibland dyker suget upp från ingenstans, det går att dämpa med mat eller godis........men då får man passa sig så man inte byter ett belöningssystem mot ett annat......
Stort Lycka till.

Svar: Tack
peter

skriven

Kommentera inlägget här :