Inbrott...

... i vår bil.
.
Vi kom ut till parkeringen tidigt i morse och upptäckte att ett par rutor var utslagna i vår bil... att alla våra kläder var stulna... och jag kan lova er att det var lätt att hålla sig för skratt då... visserligen så tog det ett par timmar efter vi hade fixat med att lämna in bilen, kirrat en hyrbil, anmält inbrottet till polisen och försäkringsbolaget innan det verkligen gick upp för oss att någon jävel hade pissat på oss och snott våra privata ägodelar... det var ingen rolig känsla alls... att bli av med saker som vi tyckte om... att bilen var trasig och vandaliserad var väl inte så farligt... då var det mycket värre att bli av med saker som inte kan ersättas... saker som hade ett annat värde än det rent ekonomiska... det gjorde att jag kände mig kränkt... en rent fysisk känsla faktiskt.
.
Detta var mina personliga tillhörigheter och saker som jag trivdes bra med som blev stulna.
.
Jag hoppas att mina favoritjeans skaver och kliar på den jäveln som snodde dem... eller att den som står i backen med mina skidkläder skäms... för just nu så känner jag enbart harm och ilska... för det var mina presenter som jag hade fått av de som jag älskar ni snodde...och det är mina skor som ni går omkring i nu... fan vad sne jag är på er som tog er tid att sabba vår bil och ta våra personliga ägodelar... för er betyder sakerna ingenting... för oss betyder det att ni trampade in i vårt privata liv utan vår tillåtelse... fy på er... så gör man fan inte.
 

Kommentarer :

#1: Johanna

SÅ TRÅKIGT!!
No words ..
Hoppas hoppas, att försäkringen täcker en del...vissa bolag ersätter inte lösa kvarlämnade saker som ligger i bil. :(

Svar: skittråkigt...
kram
peter

skriven
#2: FelixTm

Helt jävla otroligt ju... jag har ett par bindningar till dig iaf och skall se om jag kan hitta en bräda.. kan ju gå dit på lördag ;)

Svar: Otroligt nog så snodde de inte brädan... men alla våra kläder... snart lördag :-).
kram
peter

skriven
#3: Anonym

Kanske någon som frös. :-)

Svar: kanske det...
peter

skriven

Kommentera inlägget här :