Det närmar sig...

... oroväckande snabbt.
.
Hela min beroendepersonlighet protesterar bara av tanken att återigen kliva in i den rökfria världen... och jag känner mig tvingad att skriva om det här... enbart för att sätta lite press på mig själv och mina beslut... skulle jag hålla detta inom mig så hade jag snabbt förhandlat bort hela min idè om att bli rökfri igen... lekte lite med tanken om att strunta i den där första ciggen redan idag och känslan som det gav mig var jag inte bekväm med... snudd på panik och två sekunder senare så att den i min mun... ciggen som smakade... typ urk... för säkerhets skull så rökte jag två på raken... det är helt sinnessjukt... och en liten smula intressant.
.
Helt klart är jag inte kan stå emot om jag inte gör om hela spektaktet till någon form av tävling... jag har gjort detta förut och VET någonstans att jag kan klara av det... egentligen så är det ju förbluffande enkelt... röker jag inga cigg så är jag ju rökfri... allt krångel jag skapar finns mellan mina öron... när jag låter mina egna tankar och känslor de föder ta över... det är därför skriver jag om det här... för att bevisa för mig själv att jag är en kille som kan stå upp för mina egna beslut... två dagar till som rökare... sen jävlar får det vara nog.
.
Jag vill verkligen inte vara styrd av en växt inlindad i tunt papper längre... 
 
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Jag har bara några cigg kvar..... så jag tror att jag kommer att vinna ;)

Svar: Jag ger mig aldrig ;-)... kram
peter

skriven
#2: Anonym

John Silver och ett par koppar zoegas är helt enkelt en njutning av det högre slaget, ett slags morgonmeditation och för övrigt ett tecken på god smak. Varför lägga av med något så gott?

Svar: Kanske för att jag kan byta det mot en ny bil... och för jag måste ha fått fel John Silver för mina smakar bara... skit.... kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :