Kritik...

... mot konventet.
.
När jag landade här hemma i skogen så fick jag höra att det höjdes kritiska röster mot valen av talare på konventet ... eftersom jag har en stor del i dessa val så var det väl inte utan att jag reagerade en liten smula... allra helst eftersom jag även lagt märke till att jag har en liten tendens att fly ifrån mina obekväma känslor genom att bli engagerad i saker utanför mig själv... helt plötsligt så har jag en massa åsikter om ditten och datten... och jag förstår att det beror på att jag inte mår riktigt som jag vill... jag tycker inte om att känna på min sorg även om jag förstår att det är precis de känslor jag känner som jag behöver känna på just nu... jag är både ledsen och besviken över min livssituation... och det är inget konstigt i det.
.
Sett ur detta perspektiv så kan jag inte låta bli att undra om andra människor kanske fungerar precis likadant... naturligtvis så är det helt okej att ha åsikter om valen av talare... men jag kan bara inte låta bli att höja lite på ögonbrynen när jag förstår att viss del av denna kritik kommer från människor som inte ens var där... eller som gått ifrån ett möte innan det var slut... kollar jag på fotboll så måste jag ju se hela matchen (även förlängningen) för att jag ska få reda på resultatet... eller?
.
När jag inte är helt i balans så har jag en tendens att ha mycket mer åsikter om allt möjligt... jag anar ett samband.
 

Kommentarer :

#1: Anette

Love u Det var jättebra Som alltid 💗 Tvivla aldrig Kramar om och finns ALLTID 💗👍👌🐲

Svar: Jag tycker också att det blev jättebra... Kram
peter

skriven
#2: Anette

Love u Det var jättebra Som alltid 💗 Tvivla aldrig Kramar om och finns ALLTID 💗👍👌🐲

skriven
#3: Anonym

Mitt 1:a konvet och var hur nöjd som helst. Förstod att vissa talare är lite kontroversiella men fan vad tråkigt om alla människor skulle göra, säga och bete sig på samma sätt! Eller?

Svar: Håller med dig... Mångfald är bra... Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :