Så var det...

... det här med rökningen.
.
Jag föll ju TUNGT efter mitt senaste försök att bli rökfri... och tro det eller ej nu röker jag mer än jag någonsin gjort... snacka om att vara en beroende ända ut i fingerspetsarna... allt eller inget är bara förnamnet... och jag fasar över tanken på att jag ännu en gång bestämt mig för att göra ett nytt försök att bli rökfri på måndag... min tanke denna gång är... öhh... att göra någon form av tävling av hela spektaklet... och att belöna mig kraftigt genom att köpa mig en ny bil på avbetalning... bara det faktum att jag kunde sätta mig hos bilhandlaren och konstatera att jag var kreditvärdig är ett mirakel för mig... det har inte hänt sedan jag var i 18-år åldern... och sedan gå ut i bilhallen och välja och vraka... naturligtvis så hittade jag den jag ville ha direkt... och ska hämta ut den på torsdag... kändes himla bra att för första gången i mitt liv kunna köpa den bilen jag ville ha istället för att ta den jag fick.
.
Listig som jag kan vara så har jag räknat ut att den kommer att kosta mig mindre i månaden än min rökning gör för tillfället... vilket gav mig ett spelrum av gigantiska mått när det gällde val av bil... så någonstans har jag nålat in mig i ett hörn nu... jag får helt enkelt välja... röka vidare eller köra en bil värd namnet.
.
Jag hoppas och vågar nästan tro att valet är enkelt... cigg eller en ny bil.
.
Min motivation ökar samtidigt som jag tänder en ny cigg... jag är värd att leva rökfri och köra en ny bil för alla dessa stålar jag slänger ut på... att dö i förtid och gå omkring och lukta askfat... det finns ju ingenting positivt med att röka... jag tycker inte ens att det är tufft längre.
 

Kommentarer :

#1: Anonym

Jag skall sluta på söndag 😜 så då får jag en dag mer än dig 😂😅😂

Svar: Tävling ;-)... me like
peter

skriven

Kommentera inlägget här :