Härligt trött...

... efter en intensiv vecka.
.
Det har varit rätt mycket denna veckan när jag har flängt och farit runt i vårt avlånga land och föreläst... och det är inte utan att jag är lite trött... härligt energifyllt trött... jag gillar känslan jag har i magen efter att ha varit på en föreläsningsturné som har gått himla bra... jag är en bra föreläsare och de som lyssnat på mig tycker precis likadant... responsen är magisk... och det värmer mitt hjärta eftersom jag ju själv tycker att jag har ett viktigt budskap och någonting att förmedla... och när man når fram till publiken så händer det grejer... det ger energi även om jag blir helt slut efter ett gig... jag känner mig helt enkelt nöjd med mig själv... en känsla som jag lätt kan leva med.
.
Det är en lite speciell känsla att stå framför en publik och föreläsa... en process som jag gillar.
 

Kommentarer :

#1: Nina

Hejsan!
Jag googlade runt lite på "Addiktolog" och såg ditt ett blogginlägg från 2009, där du då skrev att det skulle bli din blivande titel. Eftersom jag inte orkar lusläsa varenda blogginlägg från 2009, frågar jag här om du nu är utbildad Addiktolog?
I såna fall är jag väldigt intresserad av vad du tyckte om utbildningen, var du gjorde den osv osv. 100 frågor som snurrar i skallen, men "gör det enkelt". Haha. Tur att en har förmånen att komma på sig själv idag :)

Kram!

Svar: Jo jag har gått den utbildningen och jag lärde mig en hel del där... inte minst om mig själv :-)... jag gillade den utbildningen och då träffades vi två gånger per termin i stockholm och kramfors... kram
peter

skriven
#2: Nina

Gjorde du den genom Korpberget/Fria Universitetet Norden?

Svar: Jepp... FUN.
peter

skriven

Kommentera inlägget här :