Återfall...

... igen.
.
I 35 dagar var jag då en rökfri rökare igen... men efter ett intensivt röksug i några dagar så föll jag då till slut och satt där med en cigg i min mun igen... och ja... jag är grymt besviken på mig själv även om jag snabbt hittar på 100 anledningar till att det gick som det gick... och att nu vara tillbaka på ruta ett suger fett... jag vill ju inte vara slav under nikotinet... eller någonting överhuvudtaget egentligen... när jag tittar i backspegeln så ser jag hur jag triggar igång ett närmast maniskt beteende av något slag... och tro det eller ej... men jag är övertygad om att mitt återfall startade med att jag började proppa i mig läkerol... jag köpte inte ett paket jag köpte massor... och ju mer jag stoppade i mig dessto mer ville jag ha... så vad kan jag då lära mig av det här... jo... en är inte tillräckligt och 1000 inte nog... vad det än gäller.
.
Jag tillhör inte skaran som kan röka en cigg lite då och då... det är allt eller inget som gäller.
.
Nya tag... jag vill verkligen bli kvitt nikotinet... jag kapitulerar... lägger mig platt för mitt beroende och tänker göra om och göra rätt... och då ska ni veta att det finns en destruktiv mycket stark kraft i mig som bara skriker just nu när jag skriver detta... en röst som vrålar... sen... imorgon... jag ska bara.
.
Ibland är det helt okej att vara trött på sig själv... nu är ett sådant tillfälle... i vilket fall som helst... nu har jag erkännt mitt tillkortatagande... mitt återfall är inte längre en hemlighet... så Gud hjälp mig... låt mig slippa vara ett offer för mina egna tankar... jag behöver hjälp... klarar inte av detta själv... hjälp.
 

Kommentarer :

#1: Birgitta

Den Peter jag träffade en gång i tiden fixar detta....
Kanske inte rätt läge just nu men den dagen kommer och det vet du....ingen som behöver säga det till dig !!!

Kram

Svar: Tack för dina ord... Klart att jag ska fixa det... Kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :