Jan Guillou...

... kritiserar Zlatan.
.
Fast å andra sidan... Jan Guillou har väl aldrig någonsin gjort något annat än kritiserat Gud, Fan och deras mostrar... undrar om det finns någon som han gillar?
.
Det som är intressant för mig är väl att jag överhuvudtaget reagerar... och varför jag reagerar... okej, jag gillar Zlatan och tycker inte om när han kritiseras... samma sak med min sponsor... jag blir toksne när någon snackar skit om honom... och det finns fler... min fru... mina barn... vänner och ja... ni fattar... att det kan snackas skit om mig själv bryr jag mig mindre om... kritik kan både vara befogat och bra... men skitsnack tycker jag inte så mycket om... det verkar enligt min åsikt oftast handla om att personen som snackar skit inte mår så himla bra själv... och när jag själv reagerar så starkt på skitsnacket beror det väl för det mesta på att min bild av någon jag tycker om hotas... eller att jag helt enkelt tycker att skitsnack ger mig en dålig känsla som jag inte känner mig bekväm med.
.
Nä... skitsnack ger mig... egentligen... ingenting mer än en obekväm känsla.
 

Kommentarer :

#1: Arletta Ellington

Kritik är väl som gräl. Det kan vara produktivt. Det kan vara nödvändigt. Det kan vara en väg att komma ur en låsning. Men det kan också vara totalt destruktiv eller klåfingrig bitterhet. Men hur öppna är vi (jag, du) för den produktiva kritiken, det nödvändiga grälet?

Svar: konstruktiv kritik gillar jag... ärlighet är viktigt i relationerna till andra människor även om "sanningen" kan göra ont ibland... kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :