Bastun...

... en av alla mina drömmar.
.
Kallt ute idag... efter en promenad med de små vovvarna ute i kylan var det helt underbart att slänga av mig alla mina kläder och sätta mig i en varm bastu... tänka på alla dessa år då jag har drömt om kunna göra det jag precis gjort... belöningarna med att leva drogfritt fortsätter trilla över mig... visst har det varit en lång resa... från ett aktivt liv som missbrukare med allt vad det innebär... ekonomin i ruiner... kronofogden... inkassobreven som fyllde min brevlåda... för att inte tala om min låga självkänsla... hopplösheten... oförmågan att ta något som helst ansvar överhuvudtaget... ett liv fyllt av idioter och den ständiga offerkoftan som jag bar omkring på... alla dessa drömmar som det aldrig blev något av med.
.
Och idag... drömmar blir verklighet... det känns bra att se sig själv i spegeln... betrodd när jag går i på banken och vill ha ett lån för att renovera vårt hus och äntligen bygga den där bastun jag drömt om i så många år... jag behöver inte längre vara perfekt utan kan slappna av och bara vara jag... med vetskapen om att jag duger precis som den jag är... med mina brister och tillgångar... idag bär jag inte omkring på en enda stor offerkofta utan har av erfarenhet lärt mig att det mesta löser sig till slut om jag bara gör min del... att ansvar ger mig den frihet som jag sökte i drogerna... en frihet att förverkliga mig själv och göra... vad jag vill... allt... precis allt... är ta mig fan möjligt så länge jag inte petar i mig den där första drogen.
.
Idag så lever jag min dröm... och inte bara det... jag drömmer nya drömmar väl medveten om att de går att förverkliga... tack till er som gått före och visar att det funkar... och tack till min fantastiska sponsor som tror inte bara på sig själv utan även på mig.
.
Idag så förverkligar jag mina drömmar... vilken lyx.
 
 
 

Kommentera inlägget här :