Hipp, hipp...

... hurra.
.
För 59 år sedan så såg jag då för första gången världens ljus... en hel del vatten har runnit under broarna sedan dess och mycket har hänt i mitt liv... 30 av dem tillbringade jag i dimman av ett missbruk eftersom jag tidigt hittade drogerna som kunde förändra min syn på livet... eller ska vi säga skydda mig från verkligheten?
.
Idag lever jag på livets villkor helt utan skyddsglasögon och det är ett av de bästa besluten jag fattat i hela mitt liv... det är onekligen en gåva att få ta del av det som vi kallar för livet... att bli äldre har sina sidor... vissa saker blir bara bättre och bättre... jag tar inte mig själv på så stort allvar längre och det är skönt... saker som var livsviktiga för mig när jag var yngre har tappat sin betydelse... idag så har jag en sundare distans till mig själv och livet i största allmänhet... det känns skönt.
.
Att fylla år känns väl sådär... lite väl mycket focus på mig för att det ska kännas helt bekvämt... men visst är jag samtidigt glad över att få denna uppmärksamhet... men egentligen så borde vi väl alla fira varje dag som vi får leva... livet är ju den största gåva som vi fått.
.
Att bli äldre kan kännas rätt skönt...
 

Kommentera inlägget här :