En vecka kvar...

... på min semester.
.
Semester och semester... nja... en veckas intensivt byggande står på schemat... det är en hel del kvar att göra här hemma innan allt blir klart... och inte nog med det... jag ska även hinna med att jobba på VågaVa lite även denna vecka... en resa till Varberg på onsdag för att träffa personalen på den nya beroendeenheten som ska öppna där... det är spännande att som en brukarförening få vara med från början och jag hoppas och tror att det samarbetet kan utvecklas till någonting som kan bli riktigt, riktigt bra för alla parter.
.
Men först av allt... det finns några rum som ska kaklas och läggas klinker i... vattenrör som ska kopplas... väggar som ska sättas upp och gipsas... bänkskivor som ska byggas... kök och tvättstuga som ska inredas med skåp och allt... dörrar som ska sättas på plats... en bastu att bygga... el som ska kopplas... och mycket, mycket mer... men som vi säger... en sak i taget så växer den sakta fram... vår helt nya bottenvåning.
.
Det nya badrummet växer långsamt fram... 
 

Kommentarer :

#1: Gunilla

Lugn, en sak i taget, allt kan inte bli klart på en gång. Vad behöver man ha klart för att livet skall fungera? El, vatten, en kokplatta och en potta, så klarar ni er. ;)

Svar: Som genom ett mirakel har vi lyckat behålla vattnet under renoveringen... idag kopplade vi om det igen och nu använder vi en del av de nya rören :-)... el har vi fortfarande litegrann... vi har dragit mycket nytt som kommer att kopplas på så snart vi är klara... mickron funkar... och hör och häpna, toaletten med dusch på övervåningen... och vi klarar oss galant... sen är det förstås skönt att se ljuset i tunneln när bygget fortskrider... det kommer att bli hur bra som helst... och ja, vi tar en sak i taget ;-)... kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :