Färre föreläsningar...

... på skolor.
.
Det senaste året så har vi på VågaVa fått in allt färre föreläsningar på skolor runt omkring i vårt avlånga land... och det är kanske inte så konstigt... läste precis om en av våra konkurenter på området som sprider rena lögner på sina föreläsningar... och helt ärligt... det finns gott om "stolpskott" som är ute och drar någon form av "livestory" som man har mage att kalla för drogförebyggande undervisning... och det är som på en restaurant... får jag en dålig maträtt så väljer jag bort den restauranten omedelbart.
.
Vi på VågaVa är annorlunda... vår föreläsning handlar inte så mycket om droger... ett fyraårigt barn VET att det inte är nyttigt att röka, supa och knarka... ingen människa planerar en karriär som blivande rattfyllo... vi tycker att det är betydligt intressantare att prata om VARFÖR man börjar missbruka... och VAD man praktiskt kan göra för att slippa hamna i ett missbruk.
.
Tyvärr blir vi också bortvalda p.g.a. av att vi har egna erfarenheter av missbruk och dras med i det dåliga ryktet som följer med alla dessa mer eller mindre oseriösa föreläsare som turnerar runt i landet... synd... allra helst när jag tänker på hur många som varit på mina föreläsningar och sedan hört av sig till mig och bett om hjälp... ibland många, många år efter att de lyssnat på mig och min föreläsning.
.
Tro det eller ej... en föreläsning med VågaVa passar de flesta... oavsett om man missbrukar något eller inte.
 

Kommentarer :

#1: Gunilla

Hm, dom kanske marknadsför sig starkt, kanske med en kändis, dom är kanske billigare, upphandlarna har ingen kunskap om vad de behöver för föreläsning.........det går mode i att man skall ha vissa föreläsare....
Bra föreläsningar lever sitt eget liv, även om det går upp och ner ibland......
Fortsätt renovera .........

Svar: Renoveringen går framåt... snart kan ni komma och hälsa på oss och äta en bit mat i vårt nya kök... kram
peter

skriven

Kommentera inlägget här :