En regnig dag

På Filippinerna.

Solen skiner inte hela tiden när man är på semester... även om det ofta ser så ut på bilderna... just nu faller ett stilla varmt regn och det blir lite tid över för eftertanke.

Våra tankar handlar mycket om solstolar... eller rättare sagt avsaknaden av dessa på stränderna här... de verkar mest finnas på de privata stränderna nedanför de stora hotellen... hörde någonting om någon lag som gällde här angående solstoleriet.

I vilket fall som helst så planerar vi att åka vidare imorgon... till en liten ö med ett fåtal hotell och inga bilar... vi har ju goda erfarenheter av detta koncept från Gili Air utanför Bali... lugn och ro... talböcker och mulle... goda måltider och sköna bad lockar.

Som vanligt så är det spännande att utforska nya platser i livet... både fysiskt och mentalt... och att göra ingenting mer än koppla av är inte alltid så himla enkelt... min erfarenhet är att det tar några dagar innan man landar i lugnet... nya intryck och upplevelser att ta in innan det stillar ner sig... helt plötsligt är alla "måsten" som bortblåsta och då finns det tid över att träffa sig själv... att acceptera vad man befinner sig i livet och bara ta några djupa andetag och släppa taget.

Det finns såklart inget att vara rädd för... allting är perfekt, har alltid varit perfekt och kommer alltid att vara perfekt... skönt att veta när man tvivlar på sig själv och går vilse i livet på livets villkor.

(null)
Det tar lite tid att landa i sig själv.

Kommentera inlägget här :