En runda runt ön...

... med båt.

Den är inte så stor vår ö... men himla vacker när man tar en runda runt den i båt... i stort sett alla som är här dyker... så vi möttes på halva vägen och snorklade lite på några olika ställen... en riktigt fin liten utflykt i en lokal fiskabåt av liten modell.

Grejen när man är här är tydligen att dyka med en alldeles speciell sorts haj med en väldigt lång fena där bak... så jag snackade lite med en instruktör... som berättade för mig att den hajen simmat omkring på 13 meters djup... och jag får tydligen bara dyka ner till 10 meters djup... med tuber... hur djupt jag får snorkla har ingen berättat för mig... skämt åsido så vet jag väl inte riktigt hur jag ska ställa mig till detta... men i vilket fall som helst så kommer vi att stanna här ett tag.

Ön är om möjligt ännu lugnare än Gili Air... här händer i princip ingenting förutom dykning då.

Jaja... vi chillar här och har det himla bra med att göra i princip ingenting... bad och sol... och kanske en och annan tur med en liten båt då och då.

Och skulle det nu bli så att jag inte får se den där speciella hajen så är jag helt övertygad om att han säkert få se mig... check.


Kommentera inlägget här :