Olja...

... och sol.

Undrar lite hur smart det egentligen var att ta en tidig massage på stranden idag... det känns lite som om min insmörjning av solskyddsfaktor 30 på morgonen har blivit ersatt av olja just nu... man kan säga att jag känner mig väldigt mjuk, lite kladdig och hyfsat hal.

Visserligen så ligger vi i skuggan under ett träd... när vi inte är ute och snorklar i havet... det är inte utan att solen tar ganska bra här trots att vi mest håller till i skuggan.

Vi har även hittat sjöormar i havet... vilka vi naturligtvis är lite nojade för... inte för att jag ännu stött på någon som dött av dessa hittills... men... när vi var på Bali sist så skapade vi oss en ormnoja som håller i sig fortfarande... säkert helt obefogad men va fan... lite skoj med spänning också.

Annars så kan jag säga att det precis som vanligt är betydligt roligare att bada med snorkel och cyklop... man vet liksom aldrig vad man stöter på... Nemo har vi redan hittat men några hajar har vi tack och lov inte simmat på... än.

Nä... livet leker och känns fortfarande väldigt behagligt... det händer inte mycket här och det känns bara bra... semester på riktigt.

(null)
I skuggan under ett träd trivs vi.

Kommentera inlägget här :