Det är lätt...

... att ta bilder.
.
Jag har ju en väl fungerande kamera i mobilen... och mycket enklare att ta en massa bilder kan det ju knappast bli... och nu när jag är i Trysil så finns det ju onekligen gott om tillfälle att ta fina kort... men... inte fan tar jag upp kameran för jag är ju fullt upptagen med att integrera med den verklighet som jag upplever just nu... därför så är det ju tur att jag varit här förut... så jag kan ju alltid lägga ut en gammal bild här.
.
Och egentligen så kan jag ju inte låta bli att reflektera lite över hur enkelt det är att fastna i våra telefoner och datorer... om jag känner mig lite obekväm så är det ju lättare att plocka upp telefonen och trilla in på FB... då slipper jag ju titta människor i ögonen och känna att jag inte har någonting att säga... det skrämmer mig... för jag förstår ju att är det någonting jag behöver i mitt liv så är det kontakt med andra människor... mina känslor kan ibland försöka lura mig att det är precis vad jag har via FB... och visst... så kan det vara... men när jag använder mig av det för att jag kan känna mig obekväm i en grupp... då är det nog lite farligt för mig.
.
Nä, nu är det färdigbloggat för mig denna gång... så nu slår jag ihop datorn och umgås lite med mina vänner... här och nu i verkligheten.
.
Idag ska jag öppna mina ögon och öron och ta del av verkligheten.
 

Kommentera inlägget här :