En värdering...

... av huset beställd.
.
Det är mycket med att renovera ett hus... inte bara själva byggeriet... idag så har jag beställt en värdering av vårt hus så att banken kan fixa med lånen på rätt sätt... detta är ett av de tillfällena då jag vill att vårt hus ska vara värt jättemycket pengar för då blir ju lånen billigare... hade vårt hus legat inne i stan så hade det säkert varit värt hur mycket som helst men nu bor vi ju ute på landet och då är prissättningen en annan... lugn och ro har inget större värde när det gäller hus... egentligen så tycker ju jag att det är värt en hel del att kunna gå ut naken i trädgården utan att det stör någon... men nä... att bo i en glesbygd är tydligen inte så attraktivt... konstigt egentligen när man tänker efter... vi lever i en allt mer stressad värld med allt vad det innebär... utbrändhet är vardag för allt fler... tid har blivit en lyxvara... och lugn och ro en bristvara.
.
Vår lyx med att bo ute på landet har helt enkelt inget ekonomiskt värde... men... för mitt eget välbefinnande så skulle jag nog vilja kalla det för obetalbart... jaja... vi får väl se vad värderingen säger... jag håller tummarna för att värderingsmannen ser vad jag ser... det skulle betyda mycket för min ekonomi.
.
Hur som helst så är vi himla nöjda med resultatet av vår renovering.
 

Kommentarer :

#1: Claes

Tja Peter, https://www.booli.se/vardera klicka på länken, fyll i uppgifterna, avsluta med att klicka på värdering, och få en referenspunkt till mäklarens värdering.

Svar: Tack för tipset... men mitt hus ute i skogen var visst för långt ut i ingenstans... så sidan kunde inte hitta det :-)... kram
peter

skriven
#2: Claes

klistra in länken på "programraden" , såg att klicka på inte fungerade....

https://www.booli.se/vardera

skriven

Kommentera inlägget här :