En vecka till...

... sen har jag semester.

Och jag ska ägna en del av denna veckan till att förbereda mig för en NA-sommerfest i Jönköping på lördag där jag blivit inbjuden för att tala om "vår gemensamma välfärd"... och jag kan känna mig lite nervös när jag tänker på det... trygg men ändå en liten smula nervös märkte jag alldeles precis just nu... minsann... väldigt onödigt egentligen eftersom det är en vecka tills dess och hur mycket som kan hända på den tiden.

Jag håller tummarna för att jag har en bil som funkar på lördag... ingenting som jag tar för givet... mest någonting som jag kan oroa mig för idag när jag ingenting vet om den saken heller.

Överhuvudtaget så kan jag känna hur mycket krångligare mitt liv blir när jag glömmer bort att leva här & nu... för idag har jag inte semester... jag är förvisso ledig men min semester börjar inte föränn om en vecka... idag ska jag inte dela på en sommarfest... nä jag ska köra min dotter till Halmstad för att hon vill vara med på RIX Radio vaddetnuvarigenförnågonting... det är visst en pryl med kändisar och idoler... och idag behöver jag inte tänka på vår yoga på stranden heller... det är morgondagens projekt... nä idag är en lugn dag... möjligtvis så vill jag smita undan in i gårdagen och framtiden för att slippa skriva lite i mitt stegarbete... tvätta... dammsuga... eller för att ännu en dag "glömma bort" att ringa till min sponsor.


Idag är den enda dagen som jag behöver bry mig om, denna dagen... "bara för idag".

90% av allt det jag oroar mig för... det händer aldrig.

Kommentera inlägget här :