Orkar inte...

... blogga just nu.

Så känns det... just precis så känns det... orkar inte, har inget att skriva, tråkigt och ja ni vet... massa blabla bla blablabla... o.s.v. för att slippa sätta mig ner och skriva här nu... och så funkar jag... några dagar på resande fot... mina vanliga rutiner försvinner... och jag får börja om från noll... det tar mig ca.100 dagar att bygga upp en rutin... och typ tre minuter att sabba den.

Att blogga är någonting som jag bestämt mig för att göra... på daglig basis... varje dag oavsett hur jag mår... och hur jävla lite jag än har att skriva om... det handlar för mig om att bygga upp en rutin för jag har någonstans en dröm om att en vacker dag skriva en bok (om det blir så eller inte spelar ingen större roll)... och jag har fattat att det inte skrivs så många böcker på ren inspiration... utan att det är ett hårt arbete bakom en bok... som att sitta och skriva varje dag oavsett om man har lust eller inte... det är iallafall vad jag tror... så jag bloggar för att lära mig skriva på daglig basis... vare sig jag vill eller ej.

Och jag har ju lärt mig att jag oftast mår förbannat bra på att göra saker som jag kanske inte har så stor lust att göra... konstigt nog så verkar belöningarna vara större ju mindre lust jag hade att göra det jag gjorde fast jag inte hade lust... flippat.


Om några dagar kanske jag kan skriva om alla de upplevelser jag fått de senaste dagarna.

Konstigt nog så har jag egentligen mer än på väldigt länge att skriva om idag... för det har varit några dagar fyllda med upplevelser... och mitt liv har varit fyllt av... liv...


... och en hel del äventyr... ni kan ju bara fundera på vad den här bilden gör här... hua hua...

Kommentera inlägget här :