Talardag...

... i Jönköping.

Det poppar upp talardagar lite här och där... och det är ju skitskoj att kunna träffa alla mina vänner som delar mitt intresse... att åka på dessa talardagar... jag är ju en "konventkille" och far gärna land och rike runt för att träffa mina fiNA vänner som också tycker att livet utan droger är fyllt av möjligheter.


NA (anonyma narkomaner) är inte hemligt... bara väldigt jämlikt... anonym=utan ansikte.

Vi kom ju precis från vår skola i Stockholm mina kolleger och jag... och när vi är där så går vi alltid på NA-möte... så också denna gång... vi var bl.a. på ett engelspråkigt möte i vår huvudstad och där kommer jag i kontakt med känslan av att NA finns runt hela världen... och att vi växer... fler och fler väljer att bli drogfria med hjälp av anonyma narkomaners 12-stegsprogram... jag har för mig att vi närmar oss 53.000 olika möten runt omkring i världen (jag är inte helt säker på den exakta siffran)... det finns nästan alltid ett möte för mig att gå på... var jag än befinner mig.

När jag går på möte i Stockholm (eller någon annan stad) så träffar jag alltid på människor som jag känner... för jag är ju en "konventkille" som åker land och rike runt för att träffa mina fiNA vänner... då lär jag känna nya vänner och att ha vänner överallt är för mig samma sak som rikedom... jag är en rik kille... idag så ska jag åka på en talardag... prata med någon jag inte pratat med förut... och göra ännu en insättning på min "vänskapsbank"... och det är en flippad bank jag har... den har nämligen lite andra regler än de banker jag är van vid... som att "jag kan bara behålla det jag fått genom att ge bort det"...

... för de orden kommer inte från Swebank...

Kommentera inlägget här :