En alldeles egen dalahäst...

... har jag fått i present.
.
Efter föreläsningen igår så fick jag en present... en alldeles egen dalahäst som var gjord speciellt till mig... och jag är bara sååååå himla stolt och glad över min dalahäst... kanske betyder den lite extra mycket eftersom jag ju har träffat hon som målat den och fått höra berättelsen om just denna specifika häst.
.
Jag är grymt stolt över att ha fått en alldeles egen helt unik dalahäst.
.
I övrigt så var det himla skoj att få föreläsa i Mora... trevliga människor och många goda skratt... och det betyder mycket för mig att få den uppskattning jag fick av dessa vackra och värdefulla fina människor som hade tagit sig tid att lyssna på mig i några timmar.
.
Och att åka bil hur långt som helst har numera blivit en vana för mig... inga som helst problem att sitta still i alla dessa timmar när jag har en bra talarbok att lyssna på... timmarna bara flyger iväg när jag fokuserar på berättelsen... visserligen så händer det att tankarna flyger iväg men då kan jag ju alltid ta och spola tillbaka och lyssna en gång till... vilket hände rätt många gånger på vägen upp... däremot så hade jag lättare att lyssna på hemvägen... det är lite lättare att lyssna på natten då det inte finns så mycket att titta på utanför bilfönstret.
.
Det blev ganska sent innan jag kom i säng i går men jag lyckades ändå ta mig upp när klockan ringde i morse... och det känns bra nu när jag sitter här på mitt jobb... egentligen en mirakel i sig... jag blivit en ansvarstagande medborgare i samhället... och vi pratade lite grann om det igår... att jag nu för tiden kan passa tider och hålla vad jag lovar... och att jag faktiskt tar det för givet... och kanske är det därför som jag kan glädja mig så mycket åt min dalahäst... jag känner att jag är värd att ta emot den... faktiskt.

Kommentarer :

#1: Sysse

Tack för en underbar föreläsning som väckte till nytänk att arbeta o bearbeta tidigare upplevelser.

fastnade för INTENSITET-INTIMITET då jag har ett helt liv sprungit ifrån andra för att slippa möta mig själv......så det blir tufft o spännande att titta närmare på.....TACK mvh Sysse nykter sedan 9nov-98

skriven
#2: peter

Tack... Utveckling är spännande i alla dess former... och jag tror på att vi ska göra vårt bästa för att äga vår egen historia.



kram

peter

skriven
#3: Birgitta

Skönt å höra att du kom hem som du skulle utan att varit i närkontakt med nån älg eller dylikt som dyker upp på vägen titt som tätt. Det var sååå trevligt att få träffa dig Peter, vem vet det kanske dyker nupp fler tillfällen. Föreläsningen av dig har bara fått bra och positiv kritik och jag tänkte på det att när du avslutade så satt alla kvar i bänkarna och ingen verkade ha särskilt bråttom därifrån. Vissa var faktiskt lite avis på att dalahästmålerskan tog upp så mycket tid, men eftersom jag känner henne så svarade jag bara att hon behöver få prata och för mig kändes det jättebra att det var med dig Peter. Jag är såå nöjd med att jag litade på min instinkt och bjöd upp dig till Mora. Kramar Birgitta.

skriven
#4: peter

Jag är tacksam över att du valde mig till er föreläsning och vad skoj att ni blev nöjda... och det var väldigt enkelt att trivas i ert trevliga sällskap... vilket schyst gäng ni är... och ni behövs ju verkligen... hälsa alla fina människor från mig... och ännu en gång... tack för att du valde mig.



kram

peter

skriven

Kommentera inlägget här :